79,95

Verstelbaar tot een hoogte van 200 cm
Eenvoudig watertoevoer via het waterleidingnet
Geschikt voor het meest robuuste schoonmaakwerk
Geen elektriciteit nodig
Ook geschikt om de planten water te geven
Erg veilig en handig in gebruik
Specificaties
Materiaal steel: Aluminium
Slangconnector van 1/2”
Bestaat uit 3 delen en is daardoor verstelbaar tot 2 meter
Aan/uit knop

Artikelnummer: fa4b3c6ae331 Categorie: Tag:

Beschrijving

Krijg je die ongelijkmatige oprit niet helemaal goed schoon? Of kom je net niet goed bij dat dak van je camper of dat hoge slaapkamerraam? Deze telescopische waterbezem maakt al je lastige schoonmaakklusjes een stuk minder lastig!
De waterbezem bestaat uit 3 delen die je tot maximaal 2 meter uit kunt schuiven. In ongemakkelijke posities gaan staan is dus helemaal niet meer nodig, dat is wel zo veilig natuurlijk! Dankzij de robuuste borstelharen is het reinigen van ongelijkmatige oppervlakken en paden een fluitje van een cent. Maar ook de schoonmaakklusjes op hoogte zijn voor de waterbezem geen enkel probleem!
De telescopische waterbezem kan eenvoudig op het waterleidingnet worden aangesloten. Dankzij de OGS-aansluiting kun je de steel gemakkelijk aansluiten op je aansluitstuk en tuinslang. Het water stroomt dan via de steel direct naar de borstel toe. Met de speciale spuitmond kun je dan zelfs het meest hardnekkige vuil verwijderen! Zelfs op tegels en stenen! En dat zonder emmers met water te hoeven halen.. In tal van opzichten is deze waterbezem een must-have voor al je schoonmaakklusjes. Vegen of reinigen, hoog of laag – de telescopische waterbezem krijgt het wel voor elkaar!