Cenocco Mini Naaimachine – Licht, Compact En Draagbaar Ontwerp!

59,95

Een goed instapmodel naaimachine
Geschikt voor jong en oud
Kwalitatief hoogwaardige exemplaar
Compact, licht en draagbaar modern ontwerp
Gemakkelijk op te bergen om mee te nemen
Geleverd met essentieel naaigerei
Met voetpedaal en knophandschakelaar
Met draadafsnijder en automatisch opwindapparaat
Zeer efficiënte motor met dubbele snelheid
Specificaties
Afmeting: 19,5 x 12,5x 20 cm
Werkt op netstroom
Kleur: paars en wit
9 Watt

Artikelnummer: 75dd2a09fed3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het suffe imago van naaien is alweer verleden tijd, het is nu hipper dan ooit! Mooie kleding kopen is leuk, maar unieke kleding dragen is nog veel leuker. Met deze naaimachine maak-, repareer-, en personaliseer je jouw kleding of verricht je andere naaiwerkzaamheden. Wat je ook wilt maken de Cenocco Mini Naaimachine is er klaar voor!
Dat een naaimachine niet duur hoeft te zien bewijst dit kwalitatief hoogwaardige exemplaar. Alle gebruikte materialen zijn milieuvriendelijk en het compacte en moderne ontwerp ziet er erg mooi uit. Je ontvangt naast de naaimachine zelf ook nog essentieel naaigerei. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan! Met de dubbele schakelaar kunt u een voetpedaal of de knophandschakelaar gebruiken. Met de ingebouwde spoelstang en spoelhulp kunt u eenvoudig de spoel vervangen. De naaimachine heeft twee snelheden. Deze compacte naaimachine is gemakkelijk in te rijgen en heeft zelfs een draadafsnijder en automatisch opwindapparaat. 
Hij is licht, compact en heeft een handvat, daarom is hij ideaal voor thuis en op reis. Je bent ouderwets als je geen naaimachine hebt!

Back to Top