129,95

De ideale partner voor warme dagen!
Volledig draadloos met een krachtige batterij van 7.200 mAh
Gemakkelijk overal mee naar toe te nemen
Heerlijk koel briesje in de slaapkamer, kantoor of zelfs buiten in de tuin
Gaat opgeladen tot wel 24 uur mee

Artikelnummer: f142eb667ac7 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Avanca Blade Wireless Foldable Fan houdt je koel tijdens warme dagen met een natuurlijk briesje. Dankzij het opvouwbare en verstelbaar ontwerp en de ingebouwde batterij kunt u op elke locatie een aangenaam briesje brengen. Met zijn luxe uitstraling is deze ventilator de ideale partner voor de warme dagen op kantoor, in de slaapkamer, woonkamer of op vakantie!
Krachtige batterij gaat tot 24 uur mee De Blade Wireless Foldable Fan is uitgerust met een krachtige ingebouwde batterij van 7.200 mAh om hem volledig draadloos te maken en hem overal mee naartoe te nemen. Neem een koel briesje mee naar de slaapkamer, het kantoor en zelfs buiten in de tuin. De ingebouwde batterij gaat tot 24 uur mee en is volledig opgeladen in circa 4,5 uur via de usb poort.
Opvouwbaar en uitschuifbaar ontwerp De Avanca Foldable Fan is opvouwbaar tot een compact formaat zodat je hem gemakkelijk meeneemt. Hij is ook in hoogte verstelbaar (36 – 97,5 cm) zodat je hem op een tafel en op de vloer kunt plaatsen.
4 windsnelheidsniveaus Schakel gemakkelijk tussen 4 verschillende windsnelheidsniveaus om de perfecte bries voor elke gelegenheid te selecteren. U kunt de ventilator ook 180 graden draaien voor verschillende luchtstroomrichtingen.