29,95

Nooit meer last van te korte of in de knoop geraakte kabels
Supersnel en gemakkelijk draadloos opladen
Verkrijgbaar in 3 modellen, disk, platform of standaard!
Handig op je bureau, nachtkast, op kantoor etc
Geschikt voor elk toestel met Qi-Technologie
Specificaties
Kleur: zwart
Micro USB kabel inbegrepen
Input Model Disk: 5V / 2A – 9V / 2A
Input Model Platform: USB Type-C: 5V / 2A – 9V / 2A
Input Model Standaard: 5V / 2A – 9V / 1.67A
Output Model Platform Smartphone: 5W / 7.5W / 10W
Output Model Platform Smartwatch: 2W
Output Model Platform Earpods: 3W
Output Model Disk: 5W / 7.5W / 10W
Output Model Standaard:  5W / 7.5W / 10W

Artikelnummer: c2001ce779d7 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ligt jouw telefoon vaak op een onhandige plek wanneer hij opgeladen moet worden? Of duurt het opladen je iets te lang? Dan word je blij van deze deal! Qi-technologie is de nieuwe standaard, die wereldwijd gebruikt wordt voor het draadloos opladen. Met de Avanca Draadloze Opladers wordt het opladen veel makkelijker! Je plaatst deze gewoon op de oplaad-pad en het laden start automatisch. Alleen de oplaad pad sluit je aan op het netstroom. 
Avanca Disk Draadloze Oplader Dit draadloze oplaadstation is compatibel met Qi-apparaten en werkt met hoesjes tot 5 mm dik. Start direct met opladen nadat je telefoon op het oplaadstation hebt geplaatst.
Avanca 3-in-1 Platform Draadloze Oplader Houd je smartphone, smartwatch en draadloze oordopjes volledig opgeladen met dit 3-in-1 Wireless Charger Platform van Avanca. Speciaal ontworpen om meerdere apparaten tegelijkertijd draadloos van stroom te voorzien. Avanca Standaard Draadloze Oplader De standaard is ontworpen met een hoek waarmee je je mobiel in portret- of landschapsmodus kunt bekijken tijdens het draadloos opladen. Het LED-lampje geeft aan of je telefoon correct wordt opgeladen. Deze standaard is compatibel met Qi-apparaten en werkt met hoesjes tot 5 mm dik. Let op: Je smartphone moet beschikken over Qi functionaliteit om draadloos te kunnen opladen (controleer of jouw smartphone dit heeft).