499,95

Quad- Intel Processor en razendsnelle SSD Opslag
Te gebruiken als laptop en als tablet
Voor al je dagelijkse werkzaamheden
Klein en licht, met een Intel® quad-core processor
Met Windows 10 besturingssysteem
10.1" touchscreen te gebruiken als tablet of i.c.m. toetsenbord als laptop
1 jaar garantie
Specificaties
Merk: Asus
Toetsenbord: Qwerty
Intel X4 Z3740 processor
10.1" IPS scherm
Windows 10 besturingssysteem
32GB SSD Opslag

Artikelnummer: 9de2956d4e68 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Transformer Book T100 is een compact ultradraagbaar toestel voor mensen die de productiviteit van een laptop willen combineren met de gemakkelijke draagbaarheid van een tablet – en in een handomdraai willen schakelen tussen die twee. De slechts 1,07 kg wegende T100 is een van de lichtste laptops die er zijn. Maar ontkoppel het 10,1-inch scherm van het toetsenbord en het wordt een even lichtgewicht multi-touch tablet, om overal mee naar toe te nemen. Het strakke design is voorzien van een duurzame afwerking, ook, dus de T100 ziet er altijd op z’n best uit.
Te gebruiken als laptop of tablet
De Asus Transformer Book T100 is niet zomaar een tablet met een toetsenbord dock – hij is vanaf het begin ontworpen als volledig functionele laptop. Zorgvuldig ontwikkelde toetsen met voldoende tussenruimte zorgen dat u comfortabel typt, en het multi-touch touchpad werkt als aanvulling op het multi-touch scherm. De dock beschikt ook over USB 3.0 met volledige ondersteuning voor volgende generatie high-speed opslagapparaten, terwijl een micro-HDMI-poort op de tablet betekent dat u de T100 kunt aansluiten op een Full HD TV, voor entertainment op het grote scherm.
Betere prestaties
Een SSD is veel sneller dan een “normale” harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor veel sneller in bijvoorbeeld het opstarten van de laptop en verbruikt ook veel minder stroom. Dus betere prestaties en minder energieverbruik.
Refurbished
Deze Asus laptops zijn refurbished. Dat betekent dat deze laptops optisch en technisch in perfecte conditie zijn. Uiterst zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van de laatste stuurprogramma’s en updates. Mogelijk zijn er lichte gebruikerssporen aanwezig. De laptops worden geleverd met 12 maanden garantie.