249,95

Topkwaliteit Herzberg pannen voor jarenlang kookplezier
PFOA-vrije anti-aanbaklaag met krasvrije marmercoating
Koken zonder of met weinig olie en boter mogelijk
Geschikt voor alle warmtebronnen én voor inductie
Gemakkelijk schoon te maken met water en een doekje maar ook geschikt voor de vaatwasser
Inhoud set
Kachel 18 cm x 3,8 cm
Kachel 20 cm x 3,8 cm
Kachel 24 cm x 4.0 cm
Kachel 28 cm x 4,5 cm
Steelpan 24 cm x 5,0 cm
Steelpan 28 cm x 5,5 cm
Ø Glazen deksel 24 cm
Ø Glazen deksel 24 cm

Artikelnummer: f93163ed7e5d Categorie: Tag:

Beschrijving

Écht lekker koken begint bij de basis. Niet alleen ingrediënten moeten van topkwaliteit zijn, maar ook je kookgerei! Of je nu toe bent aan een nieuwe pannenset of een starter bent, met deze pannenset kun jij meteen lekker en gezond gaan koken en de pannen gaan ook nog eens heel veel jaren mee. Deze 8-delige set van Herzberg bestaat uit pannen en deksel die als kookpan gebruikt kunnen worden en als braadpan. Superhandig!
PFOA-vrije anti-aanbaklaag met krasvrije marmercoating
De pannen zijn gemaakt van gesmeed aluminium en voorzien van een stevige PFOA-vrije anti-aanbaklaag met krasvrije marmercoating. Bijzonder aan de marmercoating is dat deze harder en gladder is dan klassieke kunststof anti-aanbaklagen. Verder kan de marmercoating hogere temperaturen verdragen, en is deze non-stick en anti-bacterieel. Net als keramisch dus alleen verkleurd de marmercoating niet.
Zeer duurzaam
Het materiaal waarvan deze pannen gemaakt zijn wordt beschouwd als zeer duurzaam, omdat de coating buitengewoon goed bestand is tegen aantasting, krassen of vervorming. De pannen zijn geschikt voor de vaatwasser maar je kunt de pannen ook afspoelen en daarna afnemen met een doek dankzij de hoogwaardige non-stick marmercoating waar vuil zich ook niet aan hecht. De pannen zijn daarnaast geschikt voor allewarmtebronnen én voor inductie.
Gezond koken
De kwaliteit van deze pannen zorgt ervoor dat je erin kunt braden met weinig tot geen olie of boter. Hierdoor kook je gezonder met lekkere en toch magere maaltijden als resultaat.