89,95

Stel tijdschema’s in tijdens je vakantie
Dim of bedien je lampen via een app
Kleurtemperatuur makkelijk aanpassen
Keuze uit E27 en GU10 fitting
Ook bediening als je niet thuis bent
Energiezuinige A+ LED lamp
Werkt met Google Home / Amazon Alexa
Compatibel met Tuya App, Google Home en Amazon Alexa
Creëer in een handomdraai de sfeer die je wilt
Energielabel A+
Specificaties
Vermogen: 220-240VAC 9W
Lumen: 800 max
Kelvin: 2700-6500K
AC Frequentie: 50/60 Hz
Gebruikstemperatuur: -10°C /+40°C
Wi-Fi Norm: WiFi 2.4 GHz b/g/n
App Norm: Android 4.4 & iOS8.1 of hoger
Encryptie: WEP/WPA/WPA2
Hoogte E27 lamp: 11 cm

Artikelnummer: 01ec72e88285 Categorie: Tag:

Beschrijving

Als je meer controle wil over je verlichting, dan biedt deze set van 3 lampen zeker uitkomst. Deze energiezuinige A+ LED lamp beheer je eenvoudig en snel via je telefoon, maar ook via je normale ‘schakelaar’. Met één druk op de knop bepaal je de hoeveelheid verlichting in huis.
Lichtpuntje aan deze lampen is dat ze te verbinden zijn met Google Home en de Amazon Alexa. Of maak gebruik van de Tuya App. Vul je woonkamer in in de applicatie en je hebt alle smart producten in je woning letterlijk onder 1 dak! Kies een timer, een scéne of voor voice-controle en maak groepen. Zo zet je met een spraakcommando alle lampen in de huiskamer uit of aan. Deze lampen luisteren altijd! Met het 3-pack voorzie je direct een hele kamer van slimme lampen. De lampen zijn dimbaar via de applicatie in te stellen. Varieer tussen 10 en 100 procent en kies voor de juiste hoeveelheid licht in je leven!
Net alsof er iemand thuis is
Een slimme WIFI lamp maakt het huishouden weer net even eenvoudiger. Als je op vakantie bent kun je een schema opstellen waardoor de lampen op gezette tijden aan en uit gaan. Zo lijkt het ook tijdens je reis alsof er constant iemand aanwezig is.
Miljoenen kleuren, op elk moment de geschikte kleur
Met de (warm)witte of kleurenkeuze lamp creëer je de juiste sfeer in huis. In een handomdraai bepaal je welke kleur je woon- of slaapkamer krijgt. Kies voor het traditionele warme gele kleurtje – een beetje gedimd – tijdens een romantisch avondje of voor het moderne blauwe licht op een zaterdagmiddag.