152 WASBEURTEN Robijn Klein & Krachtig Wasmiddel – Keuze Uit 3 Soorten! …

129,95

8 x 665ml Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel
Goed voor maar liefst 152 wasbeurten
Keuze uit Black Velvet (zwarte was), Color (bonte was), Stralend Wit (witte was)
Met de heerlijke Robijn geuren
Houdt je kleding langer mooi
Superieure vlekverwijdering
Zekfs geschikt voor koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten
Een wasmiddel in een 100% recyclebare fles van 100% gerecycled plastic
De formule van dit wasmiddel bevat 82% biologisch afbreekbare ingrediënten

Artikelnummer: 2aeb22e153d5 Categorie: Tag:

Beschrijving

Robijn Klein & Krachtig Classics Vloeibaar Wasmiddel met Care Serum zorgt voor langdurige van kleding, waardoor je langer geniet van prachtig wasgoed. Het natuurlijke Care Serum voorkomt vergrauwing van je kleding. Het wasmiddel levert uitstekende resultaten, zelfs in koude (20°C) en korte (30 minuten) wasbeurten, dankzij de verbeterde waskracht en vlekverwijdering. Het laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je kleding lang mooi blijft.
Keuze uit Black Velvet, Color & Stralend Wit
Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten wasmiddel (zoland de voorraad strekt). Deze hebben ieder hun specialiteit. Black Velvet is speciaal gemaakt om zwarte kleding mooi zwart te houden, Color laat je langer genieten van heldere kleuren en Stralend Wit houd witte kleding als nieuw.
De formule van dit wasmiddel bevat 82% biologisch afbreekbare ingrediënten. We zijn op weg naar volledig biologisch afbreekbare formules. De vertrouwde effectiviteit en bekende geuren van Robijn, gecombineerd met de kracht van de natuur. Goed voor je kleding en beter voor de planeet. Bovendien is de fles gemaakt van 100% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

Back to Top