11-Delige Fitness Workoutset – Ideaal Voor Thuis Trainen!

89,95

Effectief je lijf onderhouden, gewoon thuis
Geschikt voor ieder niveau!
Train je bovenlichaam, buikspieren en beenspieren
Licht in gewicht en draagbaar, waardoor je je workout overal kunt uitoefenen!
Ontelbaar veel oefeningen uit te voeren
Multifunctionele fitness set
Inclusief vijf elastische weerstandsbanden
De fitness set bevat vijf weerstandsbanden, twee handvatten, een deuranker, twee enkelbanden en een tas

Artikelnummer: 76d9e4a81d96 Categorie: Tag:

Beschrijving

De sportscholen zijn gesloten, je dagelijkse workout ligt voorlopig stil. Maar je wil wel fit blijven of worden. Hoe nu verder? Met deze Fitness Workout Body Resistance Elastiek train je je spieren gewoon thuis! Je zit niet meer vast aan je sportschool, maar houdt je lijf in je eigen woonkamer, slaapkamer of tuin fitter dan ooit.
De multifunctionele set is zeer effectief als je een gezond en fit lichaam wil krijgen. Met het elastische fitnesstouw train bijvoorbeeld niet alleen je bovenlichaam, maar activeer je intussen ook je buikspieren. Zo raak je ook nog eens dat overtollige buikvet kwijt! En met het fitnesselastiek train je ook je rug, armen, billen en benen gemakkelijk.
Ideaal toch? Vanuit je achtertuin kun je lekker sporten wanneer het jou uitkomt. Geen drukke sportscholen meer waar je staat te wachten op het volgende apparaat. Stop alle spullen in de meegeleverde tas en je kunt zelfs in het park of het bos aan de slag!
Geschikt voor ieder niveau, want je bepaalt zelf hoe zwaar je de oefening maakt. Door net even vanuit een andere hoek aan het touw te trekken maak je een oefeningen zwaarder of juist iets minder zwaar. Je spieren krijgen precies de weerstand die ze nodig hebben om te groeien. Zo word je niet alleen sterker, maar ook fitter. Door de bands toe te voegen of weg te halen kun je het gewicht laten oplopen tot wel 45 kilogram.

Back to Top